sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Ahdistus! Ja vähän talvitouhuja

Nyt alkaa pukata hiljalleen sellaista ahdistusta häistä että oksat pois! Päässä pyörii vain vielä keskeneräisenä roikkuvat hommat ja epävarmuus siitä että kaikki saadaan hoidettua ennen häitä alkaa uhkaavasti kasvaa. Eiköhän me (toivottavasti) kaikki kuitenkin saada määräaikaan mennessä tehtyä ja hoidettua mutta silti! Varmasti ihan yleistä etenkin meillä morsiamilla tälläinen paniikki ja ahdistus. Seuraavat postaukset tulee luultavasti kaikki käsittelemään jollain tavalla häitä, koska se nyt vain on aihe joka alkaa olla jatkuvasti lähempänä ja lähempänä.

Nyt kun ahdistus häistä alkaa kasvaa, yritän hääkiireiden lomassa muistaa myös perusarjen. Liikunta on minulle arjessa henkireikä ja siitä en mielellään luovu. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa BodyAttackissa ja loppuviikon kyllä huomasi ettei ole hetkiin tullut käytyä! Tykkään attackista todella paljon, mutta edellisessä ryhmäliikunta-aikataulussa tunnit olivat niin huonoihin aikoihin ettei ne oikein sopinut meidän aikatuluihin. Nyt on tullut uudet aikataulut ja nyt pääsen taas hyvin osallistumaan myös noihin attack-tunteihin. Ihan huippua!

Ensi viikolle onkin tiedossa kampaajalla pikaisesti käyntiä, juhlapaikalla palaveeraamista ja hääpuvun sovitusta. Touhua siis riittää aina työpäivien jälkeen.

 Aatulle pitäisi vähintään jotkut uudet housut häitä varten hommata. Mahdollisesti myös jonkunlainen liivi hankitaan. Tilasin Aatulle kravattikaulaan-sivustolta lasten rusetin. Rusetin piti olla hopea/harmaa. Rusetti on kyllä hopea, mutta aivan eri sävyinen kuin kuvassa! Kuvassa rusetti oli melko vaalea hopea/harmaa, mutta todellisuudessa rusetti on todella paljon tummempi ja väri taittaa violettiin. Olin pettynyt, mutta en jaksa enää alkaa etsimään uutta ja lähteä palauttamaan tuota muutaman euron rusettia. Täytynee siis tyytyä tuohon. Kummastuttaa vain. että miten sivustolla voi olla niin vääristäviä kuvia! 

Viime viikonloppuna ehdittiin käydä ensimmäistä kertaa luistelemassa tälle talvea. Aatulla ei luistimia vielä ole, vaikka olen kyllä kovasti harkinnut niiden hankkimista jo täksi talveksi. Ehkä kuitenkin jätetään luistinten ensimmäinen kokeilu seuraavaan talveen. Miehen kanssa luisteltiin molemmat ja vedettiin vuorotellen Aatua pulkassa. Luistelu on sellainen talvilaji, josta olen aina pitänyt. Joskus lapsena haaveilin taitoluistelusta tai muodostelmaluistelusta. Paikkakunnalla jossa lapsena asuin, ei kuitenkaan ollut kumpaankaan mahdollisuutta. Ainoastaan jääkiekko oli mahdollinen laji ja se minua ei kiinnostanut. Hiihtämisestä en ole oikein koskaan tykännyt ja nyt aikuisiällä sen harrastaminen on kyllä jäänyt käytännössä kokonaan. Haluan kuitenkin ehdottomasti, että Aatu oppii sekä luistelemaan että hiihtämään jotenka sen verran sitä täytyy itsekin aktivoitua ja innostua hiihtämisestä. Luistelun lisäksi olen tykännyt jo lapsesta saakka laskettelusta. Ensin laskettelin useamman vuoden suksilla ja siinä yläasteiän kynnyksellä alkoi innostus lumilautailua kohtaan. Yläasteikäisenä lumilautailin todella paljon. Nyt aikuisiällä laskettelun harrastaminen on ikävästi jäänyt. Jotenkin ei saa lähdettyä rinteeseen ja se tuntuu niin vaikealta. Vaikka eihän se sitä ole, etenkin kun itse omistan lumilaudan. Toki laskettelemaan on aina kiva saada joku kaveriksi ja mies ei omia lasketteluvälineitä omista vaikka on myös lasketellut jonkin verran. Tietysti nyt on myös se, että Aatun kanssa täytyisi aina olla joku sillä aikaa vaikka sekin on käynyt mielessä, että kokeilisi jo nyt Aatullekin hiljalleen lumilautaa. Kaikki on kuitenkin toistaiseksi jäänyt vain pohdinnan tasolle ja on tyydytty pulkalla sekä stigalla mäen laskemiseen... Josko sitten ensi talvena paremmalla innolla kun ei ole näitä häähössötyksiäkään sotkemassa kuvioita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti