torstai 26. tammikuuta 2017

Polttarit

Mulla oli polttarit viime viikonloppuna! Ihan mahtavaa! :D

Osasin vähän odottaakin, että polttarit saattaisivat hyvin olla silloin kun olivat. Itseasiassa vaihdoin kiireellä perjantaina jouluverhot pois ikkunoista sillä ajatuksella että hävettää jos jouluverhot on vieläkin ikkunassa kun polttariporukkaa lappaa sisään :D samalla ajatuksella myös siistin paikkoja koko perjantai-illan. Missään vaiheessa en alkanut mieheltä utelemaan että onkohan mun polttarit tänä viikonloppuna. Halusin, että asia pysyy yllätyksenä.

Lauantaiaamuna alettiin imuroida ja muutoinkin siivoilla koko porukalla. Aamupalalla ihmettelin, kun mies puhui yhtäkkiä jostain aikaisesta lounaasta kun pohdin että mitä sitä aamupalaksi söisi. Siivoiltiin ja aloin jo mielessäni ajatella että ehkä polttarit ei ollutkaan nyt. Kymmenen jälkeen ovikelloa pimputettiin ja heti tiesin että se on sittenkin polttariiit! Tupa täyteen naisia ja mulle käteen lappu missä kerrottiin että mitä täytyy pakata. Kädet täristen yritin löytää mahdollisimman nopeasti kaiken listassa olevan. Vielä eräänlaisen polttarivalan sanominen ääneen ja oltiin valmiita lähtöön.

Ensimmäisenä ns. "ohjelmanumerona" oli brunssi naapurissa rakkaan kaasoni luona. Itse olin niin täpinöissä koko touhusta että ei oikein mikään maistunut :D Brunssin jälkeen lähdettiin autolla ja minun silmät sidottiin etten näe mihin mennään. Mentiin Seinäjoen keskustaan pelaamaan Megazonea. Ihan mahtava peli/systeemi! Pelissä ammutaan muita laser(?)pyssyllä ja yritetään itse tietenkin pysytellä piilossa. Pari erää pelattiin. Eka erä joukkueina ja toinen kaikki kaikkia vastaan.

Megazonen jälkeen lähdettiin siistiytymään ja hakemaan tavarat naapurikaasoni luota. Tulipahan muuten kuuma tuossa megazonessa! Siistiytymisen jälkeen lähdettiin taas autolla ja minun silmät sidottiin. Mentiin erääseen kauppakeskukseen, jossa minun piti kysyä neuvoja avioliittoon sekä ottaa kuvia tietynlaisten miesten kanssa.

Lopulta lähdettiin taas autolla matkaan. Mentiin n. 30km päähän mökille. Mökillä tehtiin ruokaa, syötiin, saunottiin ja paljuiltiin (+vähän juotiin ;D). Ilta sisälsi myös tietovisaa siitä mitä tiedän miehestäni ja mitä hän on vastannut eri kysymyksiin, polttarivieraiden esittelyä sekä morsiussaunan tai suihkun tai mikä nyt olikaan? Osa porukasta jäi mökille yöksi. Juteltiin pitkälle yöhön kaikenlaista. 

Seuraavana aamuna heräiltiin, syötiin aamupalaa, jumitettiin ja juteltiin. Lopulta pakattiin tavarat kasaan ja suunnattiin auton nokka kohti kotia.

Oli ihan mahtava viikonloppu ja mahtavat polttarit! Melko maltilliset polttarit oli, mutta just parhaat! En olisi tykännyt edes mistään baarikierroksista tms. rymyämisestä. Päivä ja ilta tyttöporukalla mukavan tekemisen merkeissä oli just sitä mitä kaipasin. Ei tuollaisia kunnon päiviä tyttöjen kanssa tule enää järjestettyä oikeasti ikinä. 

Älyttömän iso kiitos etenkin rakkaille kaasoilleni! <3 tiedän että olette monen monta tuntia uhranneet polttareiden järjestämiseen ja siihen, että kaikki onnistuisi. Te teitte sen! <3 Suuri kiitos tietenkin myös kaikille ihanille jotka osallistuitte jollain tapaa polttareihin <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti