keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Perjantaifiilis(+"vieraskirja")



Jotenkin tänään on jatkuvasti ollut sellainen fiilis, että huomenna olisi perjantai. Vaikka huomenna onkin vasta torstai. Viikko on tuntunut jostain syystä kauhean pitkältä. Aatu on taas ollut kuumeessa ja ihan kamalassa yskässä! Meillä on nyt n.1,5kk aikana Aatu ollut kolme kertaa kuumeessa ja jatkuvasti on jonkinlaisia flunssan oireita. Sitä se hoidon aloitus kai vain teettää... Vaikka on nyt ollut paljon ja pitkään kipeänä sellaisiakin lapsia, jotka ovat jo pidempään hoidossa olleet. Tuntuu oikein kunnon flunssa-aalto jyräävän. Tänään onneksi Aatulla ollut kuumeeton päivä, jotenka huomenna taas hoitoon.

Tällä viikolla on ehtinyt olla jo paljon tohinaa. Sen vuoksi ihmettelenkin, että miten tämä viikko on tuntunut niin pitkältä, kun yleensä jos on ollut kauheasti viikon aikana touhua, niin tuntuu että viikot vain sujahtavat ohi. Väsymys on ainakin ollut toooodella kova. Aatu on heräillyt öisin ihan jatkuvasti yskimään ja itkemään. Siihen päälle omat aikaiset herätykset aamuvuoroihin niin kyllä sitä melko haahuilua on saanut töissä harrastaa. Olen siis itse ollut tällä viikolla normaalisti töissä ja mies on ollut Aatun kanssa pari päivää kotona.

Tämän viikon ohjelmaan on töiden lisäksi minulla itsellä kuulunut kampaajan juttusilla käyntiä, häiden juhlapaikalla palaveria (tässä toki mieskin oli mukana), tarjottimen, karkkien ja ulkotulien tsekkailua yhdestä sun toisesta kaupasta sekä häämekon sovitusta. Näiden lisäksi mahdutin maanantaille vielä bodyattackin ja eilen illalla kävin kaason kanssa lenkillä. Päivät on siis olleet ihan mukavan kiireisiä.

Mutta mitä ihmeen tarjotinta olen kaupoista metsästänyt? Bongasin pinterestistä (kuinka ollakaan, hah!) ihan loistavan idean häiden ns. "vieraskirjaksi". Ei tunnu oikein omalta laittaa häihin mitään kirjaa mihin vieraat kirjottaisivat tai jakaa mitään lippuja/lappuja joissa "pakotetaan" vastaamaan tiettyihin asioihin. Tuossa tarjottimessa on se tarkoitus, että vieraat kirjoittavat siihen terveisensä/neuvonsa hääparille ja hääpäivän jälkeen tarjottimen pinta käsitellään niin, että tekstit eivät pääse kulumaan pois. Näin tarjotin on mahdollista ihan oikeasti ottaa käyttöön. Tänään tarjotinta etsin todella monesta kaupasta, mutta yhdestäkään ei löytynyt sellaista kuin toivoin. Pinterestin esimerkissä tarjotin on muovinen. Joitain edes vähän sinnepäin tarjottimia löysin puisena. Samanlaista pintakäsittelyä ei varmaan puutarjottimelle voi tehdä mitä muoviselle, mutta kyllähän puutarjottimeenkin saa jonkinlaisen lakan tai lasin päälle, joka suojaisi tekstejä. Mikäli nyt tuohon tarjotinideaan päädytään, niin tarjotin tulee luultavasti olemaan puinen kun sopivia muovisia ei yksinkertaisesti löytynyt.
Make Your Own Resin Coated Guest Book Serving Tray!:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti